Kanye slaat Kim-belediger op smoel

TMZ meldt dat ons aller vriend Kanye West niet bepaald vriendelijk reageert wanneer iemand zijn vriendin Kim Kardashian boos heeft gemaakt.

Kim bevond zich nabij een medische kliniek in Beverly Hills, waar een in de wachtkamer aanwezige 18-jarige jongen haar probeerde te helpen zich door het klaarstaande leger fotografen te wurmen. Hij riep daarbij geïrriteerd over de paparazzi: "Fuck these faggot ass niggers", waarop Kim hem aangaf dat het niet netjes is om het N-woord in het openbaar te gebruiken.

Daarop begon de jongen tegen Kim te schreeuwen: "Fuck you, bitch. Ik probeer je alleen maar te helpen. Hou je kop, 'nigger lover', stomme slet." Naar verluidt belde Kim toen Kanye op. Toen de jongen doorhad dat ze Kanye aan de telefoon had, riep hij: "Fuck you, nigger!"

Precies op dat moment kwam Kanye aanlopen, gezien hij inmiddels ter plaatse was gearriveerd. Zoals we van onze held kunnen verwachten redde hij de prinses door de 18-jarige een knal voor zijn harses te verkopen. Kim begon onderwijl te schreeuwen dat ze 'alles op video hebben!'.

Een in het gebouw aanwezige massagetherapeut moest Kanye en de jongen uit elkaar halen. De politie werd gebeld; toen ze arriveerden zei de jongen meteen aangifte te willen doen.

De politie geeft aan dat Kanye inmiddels officieel verdachte is van fysiek geweld.