Anouk woest om delen nieuwe adres

Anouk is boos dat de website Bekende Buren haar nieuwe adres op internet heeft gezet. "Straks kan iedereen weten waar ik woon. Te idioot voor woorden", schrijft de zangeres op Facebook. "Deze mensen beseffen niet wat ze hiermee aanrichten."

De website berichtte dat Anouk voor 1,8 miljoen euro het Amsterdamse penthouse van Astrid Joosten heeft overgenomen. Het bericht werd vervolgens overgenomen door allerlei media. Bekende Buren laat aan RTL Boulevard weten 'enkel de buurt en niet het adres te hebben gedeeld'.

Anouk is naar eigen zeggen juist verhuisd omdat ze werd lastiggevallen door de media en 'verschillende stalkers'. "Ik vrees daarbij niet alleen voor mijn eigen veiligheid maar vooral voor die van mijn kinderen. De politie doet wat hij kan doen, maar dat is voor mij niet genoeg", legt de 38-jarige zangeres uit.

"Daarom was ik blij om een huis te hebben gevonden waar ik de deur uit kon lopen zonder over mijn schouder te hoeven kijken." De zangeres snapt niet wat het delen van haar nieuwe adres de media oplevert. "Vast genoeg om bij mij een fatsoenlijke alarminstallatie aan te leggen, zodat ik me als alleenstaande moeder met vier kinderen misschien ooit weer veilig kan voelen."