Michael Bay voor schut tijdens reclamepraatje

Michael Bay heeft zichzelf niet van zijn sterkste kant laten zien tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Al vlak na het welkomstwoord leek de regisseur van spektakelfilms als Transformers en Armageddon helemaal de weg kwijt. Hij zou een toespraak houden over een nieuwe televisie van Samsung toen hij begon te hakkelen en van het podium liep.

"Wow, ik heb mezelf mooi voor aap gezet op de CES", blogt Bay beschaamd. "Ik zou een toespraak houden over de gebogen UHD tv van Samsung. Ik leen mijn naam zelden aan producten, maar dit is gewoon geweldig. In mijn enthousiasme sloeg ik op de autocue de introductie van de vicevoorzitter over, waarna de machine op hol sloeg. Toen ben ik maar weggelopen. Blijkbaar zijn live-uitzendingen niets voor mij."

De filmmaker laat weten dat hij de techniek nog steeds aanprijst. "Ik reis met een show de wereld rond waarin de gebogen schermtechniek van Samsung enkele beelden van Transformers 4 vertoont."

Transformers: Age of Extinction, zoals de film voluit heet, draait vanaf 10 juli in de Nederlandse bioscoop. Bay is als producent betrokken bij de film Teenage Mutant Ninja Turtles, die in augustus verschijnt.


Michael Bay voor schut tijdens reclamepraatje (Foto: Novum)