Man met 2 piemels ware internethit

Een man die is gezegend met maar liefst twee spermasperen is sinds enige dagen helemaal hot op Reddit. Op de internetcommunity vragen gebruikers de beste man het hemd van het lijf.

Een post op de bewuste site heeft inmiddels al meer dan 16.000 reacties opgeleverd. Gebruiker DoubleDickDude, die verder geheel anoniem wil blijven, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Zo vertelt hij dat hij 24 jaar oud is en twee testikels heeft. Beide paarsgepunten lansen zijn volledig operationeel, hoewel de rechterpiemel dominant is. Deze meet in werkhouding een schamele 18 centimeter.

De rechterliefdeslans produceert tijdens het pissen een hardere straal. Ook produceert deze meer sperma dan de linker. En om de dag moet hij seks hebben of er een slinger aan geven. Komt hij namelijk niet om de dag klaar, dan krijgt hij een prostaatontsteking.

Dat om de dag neuken moet wel lukken. De mazzelpik is namelijk biseksueel. Zo heeft hij niet alleen een vaste vriendin, maar ook een vaste vriend. Of hij beiden tegelijk penetreert, wil hij helaas niet zeggen. Wel heeft hij als bewijs een foto geplaatst van zijn dubbelloops jachtgeweer.

De beste man is overigens niet de eerste met twee eenogige slangen, zo weet Bild. "Deze aandoening bestaat", zo bevestigt uroloog Axel Belz aan de Duitse krant. "Het komt echter maar zeer zelden voor. De meeste urologen komen een dergelijke patiënten nooit tegen in hun carrière." Sinds 1609 zijn er slechts honderd gevallen bekend.

Een op de 5,5 miljoen jongens wordt geboren met een tweede piemel. De twee fallussen kunnen boven elkaar hangen, maar soms ook naast elkaar, in de vorm van een Y. Meestal is de tweede lul echter niet operationeel, maar betreft het hier slechts een lullig aanhangsel.