Relikneus verhongert zich tegen homohuwelijk

Een voormalig plaatselijke politicus uit Utah, zet alles op alles om ervoor te zorgen dat het homohuwelijk in de conservatieve staat verdwijnt en alles weer gaat zoals God het bedoeld heeft. Om dit te bereiken houdt de 35-jarige Trestin Meacham een hongerstaking. Een beetje net zoals kleuters hun adem inhouden totdat ze hun zin krijgen.

Hij begon zijn verhongering toen een rechter het discriminerende karakter van een zogenaamd traditioneel huwelijk veroordeelde en het huwelijksbootje opeens voor iedereen ruimte had. Trestin was het daar niet mee eens en sindsdien is hij al bijna tien kilo lichter geworden.

Het intolerante ventje is van mening dat het hooggerechtshof deze beslissing op elk moment kan terugdraaien, als de wil er maar is. Om zijn eigen willetje wat beter met de wereld te kunnen delen heeft Trestin zelfs een Facebookpagina opgezet, waarop hij zijn standpunten uiteenzet. "Ik kan niet stilstaan en toekijken hoe het kwaad bezit neemt van mijn omgeving," zegt de relikneus. "Sommige dingen zijn de moeite waard om iemands leven op te offeren. Helaas ben ik maar één man. Ik bezit niet het geld en de macht om iets te veranderen in het corrupte systeem waar we onder lijden. Desalniettemin kan ik iets doen dat niemand kan negeren."

Op zijn Facebookpagina laat meneer duidelijk merken dat gelijke rechten pas na religieuze vrijheid komen en dat jezelf verhongeren een prima middel is om andermans plezier te vergallen.