Café dicht na Facebookbedreigingen

Nadat via Facebook allerlei beloftes en bedreigingen waren binnengekomen, heeft uitbater Albert Schoute van Café Troy te Bergen op Zoom, besloten vanavond zijn ontspanningslokaliteit maar eventjes dicht te houden. Dit is gedaan in overleg met burgermeester Frank Petter.

In de Zeelandhallen te Goes had Schoute een nieuwjaarsfeest georganiseerd met de aansprekende naam NYX. In totaal kwamen daar zo’n 4000 jongeren op af. Na afloop vonden iets van 250 gasten dat de garderobe wel heel erg traag was met het retourneren van de jassen. Gelukkig gingen de geïrriteerde jongeren goed met deze enorme tegenslag om en begonnen met kledingrekken te gooien. Vervolgens werd een EHBO’er mishandeld en weigerden ze het pand te verlaten. Een paar doerakken werden gearresteerd. De betrokken pareltjes van de maatschappij willen nu verhaal gaan halen bij Schoute.

Veel feestvierders zijn door de toestanden hun jas kwijtgeraakt en vinden dit niet leuk. Op Facebook werd een oproep gedaan om massaal Troy binnen te vallen. Zonder houten paard.