Man hakt 'demoon'/zoon dood.

Iedereen kent het wel: je dertienjarige zoon blijkt een demoon te zijn. De meeste mensen zouden snel een duivelsuitdrijver bellen, maar in het land waar 'God helpt hen die zichzelf helpen' een Bijbelvers is, kan dat natuurlijk niet. Eén Amerikaan besloot het dus maar met een bijl op te lossen.

Wellicht is de 51-jarige Gary Sherill uit Phoenix, in de staat Arizona, iets te vroeg begonnen met de nieuwjaarsborrel, want afgelopen dinsdagmiddag kreeg hij plots een vreselijk drogbeeld. Politiesergeant Steve Martos vertelt: "Hij zei dat hij bang was van zijn zoon en geloofde dat zijn zoon een demoon was die hem op wilde eten." Daarop hakte de man zijn zoon dood.

De gruwelijke daad kwam aan het licht nadat de moeder van het jochie de politie waarschuwde dat haar ex-man de voogdij over zijn zoon nog niet had afgestaan. Toen de politie poolshoogte ging nemen in het huis van de man, kwamen ze een gruwelijk tafereel tegen: "Binnen vonden ze het dertienjarige mannelijke slachtoffer, overleden en met duidelijke tekenen van trauma."

Sherill is direct opgepakt. Hij heeft alles bekend en wacht nu in de gevangenis op berechting.