'Lindsay Lohan pent memoires'

Lindsay Lohan klimt in de pen om haar levensverhaal op papier te zetten. Ingewijden vertellen entertainmentwebsite TMZ dat de 27-jarige actrice van plan is een onthullend boek te schrijven. Lohan komt sinds 2007 geregeld in aanraking met justitie en liet zich meerdere malen opnemen in afkickklinieken.

Tijdens haar meest recente afkickpoging, afgelopen zomer, zou Lohan begonnen zijn met het boek. Als therapie schreef de actrice over haar arrestaties, drugsgebruik, gesneuvelde acteercarrière en alle ruzies binnen haar familie. Dat dagboek moet de basis vormen voor Lohans memoires.

Lindsays schrijfsessies zijn volgens TMZ te volgen in haar realityserie. De opnamen voor die show, die volgend jaar op Oprah's televisiezender OWN wordt uitgezonden, zijn momenteel in volle gang. Donderdag zou Lohan in New York een ontmoeting hebben gehad met een bekende literaire agent.

Hoewel Lindsays boek nog lang niet af is, is er al interesse in haar openhartige relaas. Meerdere uitgevers azen volgens TMZ op de rechten en bieden Lohan miljoenen voor haar levensverhaal.