Versieren met stijve lul strak plan

Filmpjes met een bizarre versierpoging zijn de nieuwste internethit. Met een kloppende roede, al dan niet naakt, vragen heren dames om hun telefoonnummer. En ze hebben er nog succes mee ook.

Een filmpje, geüpload door ene Freddy Fairhair, is sinds zondag al bijna 750.000 keer bekeken. De langharige jongeman gaat in adamskostuum over straat, en benadert hier een paar lekkere chicks. Zijn stroopsoldaat, strak in de houding, lokt veel reacties uit.

Een handlanger filmt de versierpogingen, en legt hun reacties voor het nageslacht vast. Sommige vrouwen draaien verschrikt hun hoofd weg. Een ander werpt een blik op de sabbelsabel en roept verschrikt: "Heilige schijt!"

Desondanks worden vrouwen toch wel wat natjes door de opgezwollen spermaspeer. "Je mag mijn nummer hebben", reageert een vrouw. Hierna belaagt de beste man een ander groepje vrouwen. "Ik sta hier met een stijfje", verkondigt hij. "Jullie maken me geil. Kun je het zien? Ik wil niet kijken."

Op een ander YouTube-kanaal, Whatever, is een soortgelijke stunt te zien. Hier zijn echter geklede mannen te zien. Met een duidelijk opgezwollen stramme kabouter, of gewoon een rol pepermunt, benaderen zij vrouwen met de vraag om hun telefoonnummer. "Nee", antwoorden sommige dames. "Ik moet kotsen."

Volgens de makers zijn voornoemde vrouwen de uitzondering die de regel bevestigt. Veel vrouwen staan maar wat graag hun nummer af. Het is echter niet bekend of het hun echte nummer is, of dat het een nummer van een ander persoon is.

En zo komt menig FOK!ker aan een date...