FOK! wat een weer... Tja.

Voor een beetje leven in de brouwerij moeten we toch echt in het Middellandse Zeegebied zijn. Ook de wielerliefhebbers zagen nogal wat regen en onweer voorbijkomen in Firenze bij het WK wielrennen. Toen kon ik enige kwaadheid niet onderdrukken.

Het is sakkerloot herfst en dat wil dus zeggen dat we ook recht hebben op herfstweer. Maar ja, niets van dat alles. Het is droog en vrij zonnig. Hooguit zullen er wat kleine wolkenvelden ontstaan, maar dat was het wel. Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat het droog blijft. De wind is wel vrij nadrukkelijk aanwezig en ligt tussen de windkracht 4 en 6.

Op donderdag en vrijdag kan er even wat regen vallen, maar het tachtig-miljardste hogedrukgebied staat dan alweer in de steigers klaar om vanaf het weekend de herfst op dezelfde huidige wijze te gaan vervolgen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Mono

 Meester Monopoly aan het werk in een onbewolkte lucht nabij Groningen. De ICM stond al klaar om een IC-dienst te gaan draaien.

Mono2
De meeste mensen zaten lekker in de tuin...

 Pre
...zoals Dumpiej. Zijn peren groeien goed door.