Zachte G maakt vrouwen geil

Heb je een Brabantse tongval en ben je vrijgezel, dan heb je mazzel. Uit onderzoek is gebleken dat een Brabander de meeste vrouwen uit de broek lult.

Datingsite Parship heeft een onderzoek gedaan naar mensen met een accent en hun kans op seks. Hieruit is gebleken dat een zachte G het andere geslacht een natte doos of kloppende roede bezorgt. Bijna een kwart van alle ondervraagden laat zich in bed lullen door iemand uit Brabant.

Op plek twee staan onze zuiderburen. Maar liefst 17 procent valt in katzwijm voor een man of vrouw uit Vlaanderen, mijzelf incluis. Amsterdammers met hun vlotte babbel slepen met 12 procent het brons in de wacht. En de Limbo's staan met 10 procent net naast het erepodium.

Ben je een boerenlul uit Drenthe of Groningen of kom je uit het Westland, dan kun je in de kroeg maar beter je waffel houden. Slechts twee procent van de vrijgezellen wordt daar warm van. Desondanks vindt maar iets meer dan de helft van de ondervraagden het accent belangrijk tijdens een eerste date. Godzijdank.

Doen ze toch nog iets goed, die Brabo's...