Cursus pijpen vindt gretig aftrek

Speciale scholen waar vrouwen voor veel geld een cursus pijpen kunnen volgen, zijn een gat in de markt. Na twee seksacademies in Rusland te hebben geopend, slaat directrice Ekaterina Liubimova nu haar vleugels uit in Spanje. Daar zullen binnenkort ook twee filialen worden geopend.

De speciale school werd als eerste geopend in Moskou. En sinds kort zit er ook eentje in Sint Petersburg. Maandelijks behalen meer dan duizend geile Russinnetjes hier hun pijpcertificaat. Omdat sommige leerlingen zijn getrouwd met Spanjolen of Italianen, heeft de directrice besloten twee scholen te openen op Ibiza en Tenerife.

Uiteraard zal er op deze scholen veel aandacht zijn voor het edele fellatio, de kunst van het pijpen. Maar ook onderdelen als 'plezierige anale seks', 'het mannelijk orgasme' en 'de honderd beste sekstechnieken' komen ruimschoots aan bod. "De vrouwen, en natuurlijk de mannen die fellatio ontvangen, zijn erg blij met wat ze hebben geleerd", aldus Liubimova.

Een pijpcursus is helaas niet goedkoop. Maar vele mannen zullen graag hun portemonnee trekken om hun vrouw op cursus te sturen. Een opleiding van drieënhalf uur kost je honderd euro. Oh ja, mannen, camera's en mobiele telefoons mogen niet naar binnen.

Een kijkje achter de schermen op de Moskouse seksacademie