Barby's Bar om de tafel met management Sieneke

De eigenaar van Barby's Bar, René Vink, gaat woensdag om de tafel met het management van Sieneke vanwege een incident dat afgelopen weekeinde plaatsvond. Dat heeft Vink laten weten aan Novum Nieuws. Verschillende media meldden dinsdag dat Vink aangifte gaat doen tegen Sieneke, maar hij wil eerst het gesprek afwachten.

In de Scheveningse bar ontstond zaterdag een opstootje toen Sieneke, die op 8 november trouwt met haar vriend Rob, haar vrijgezellenfeestje vierde. Iemand uit haar familie zou het aan de stok hebben gekregen met een andere bezoeker.

Volgens Barbies man Michael was Sieneke's vader de veroorzaker van het gevecht. "Ik was er zelf niet bij", zei hij tegen Omroep West. "Maar we hebben foto's en getuigen die allemaal de vader van Sieneke aanwijzen. Hij kneep een meisje heel hard in haar gezicht." Vervolgens zou er met lampen en kaarsen gegooid zijn. "Ik schat de schade nu op zo'n 2450 euro", aldus Michael. "De hele muur zit onder het kaarsvet en er is een neonlamp kapot. We zijn ook inkomsten misgelopen omdat iedereen na die ruzie om 00.30 uur de zaak uitliep."