Mel Gibson gaat weer uit zijn dak tegen agenten

Mel Gibson heeft wederom een aanvaring met de politie gehad. Dit keer had de acteur, die in 2006 straalbezopen tekeerging tegen agenten, niet gedronken. Ook maakte Gibson geen antisemitische opmerkingen, schrijft entertainmentwebsite TMZ vrijdag.

De 57-jarige acteur werd zaterdag langs de kant van de weg gezet voor een alcoholcontrole. Gibson kreeg het stopteken op zo'n beetje dezelfde plek als waar hij zeven jaar geleden flipte. De agenten vroegen Mel of hij had gedronken, wat de acteur ontkende.

Toch was er een probleem. Gibson had zijn rijbewijs niet bij zich. Toen de politie de acteur vroeg naar een andere controlepost te rijden, ging Mel alsnog uit z'n dak. "Waarom val je me lastig?", bulderde Gibson volgens politiebronnen. Toen agenten vroegen waarom Mel schreeuwde, antwoordde hij dat hij al eerder problemen met de politie heeft gehad.

Uiteindelijk liep het voorval met een sisser af. Gibson kreeg een waarschuwing en mocht naar huis.

In 2006 ging de acteur totaal door het lint toen hij werd aangehouden wegens rijden onder invloed. Gibson schreeuwde naar de agenten en maakte antisemitische opmerkingen. Daags na het incident ging de acteur, die een paar jaar voor zijn arrestatie The Passion of the Christ regisseerde, publiekelijk door het stof.