Fiets rickyszz gestolen

Kwam gisteren het wereldschokkende nieuws dat de fiets van Victoria Beckham gestolen was, nu blijkt het nog erger te worden. ook de fiets van FOK!ker, en medewerker van het grootste mediabedrijf van Nederland, rickyszz blijkt gestolen! Dat meldde hij gisteren op FOK!: "Mijn fiets is vorige week ook gestolen."

Rickyszz zegt aan FOK! dat hij de fiets bij station Zwolle had gezet. Toen hij terugkwam van zijn werk, bleek een of andere onverlaat er met het rijwiel vandoor te zijn! "Toen ik naar m'n fiets liep zag ik hem nergens staan, gek, want ik had hem toch echt op slot gezet", zegt rickyszz.

Dat is 'erg zuur' voor deze onfortuinlijke FOK!ker, aangezien hij de volgende dag met de fiets naar het werk wilde. Hij ziet zich gedwongen zich te verlagen tot het publieke vervoer: "Nu moet ik dus iedere dag met de bus en dat is nogal irritant omdat ik dus afhankelijk van de bus ben."

Omdat rickyszz geen ex-popster is met een eigen modemerk en een steenrijke voetballer als echtgenoot, kan hij niet even een nieuwe fiets gaan kopen. "En aangifte heeft toch nauwelijks zin omdat de poitie toch wel wat beters te doen heeft."

De redactie heeft geen reactie van de politie ontvangen. Het is daarom onbekend of toevallig twee gelijkaardige incidenten vlak na elkaar gebeurden, of dat een georganiseerde bende het voorzien heeft op de fietsen van beroemdheden.