Arts maakt kut toch te strak

Het is een grap die vele vaders met mij al hebben gemaakt: "Zet er maar een steekje bij, dokter!", als de gynaecoloog de ontplofte egel van je vrouw na de bevalling dichtnaait. Een arts uit Quebec heeft dat dus gedaan, maar nu is de punani te strak geworden. Er past geen pretprikker meer in, dus heeft het Canadese stel de dokter aangeklaagd.

De vrouw werd in september 2010 naar het ziekenhuis gebracht wegens een bevalling. Om het werpen te bespoedigen, besloot dokter Guy Bolduc een knip te zetten in de vrouwelijke doos. Een ingreep die al vele gynaecologen succesvol hebben verricht.

Bolduc ontdekte echter een scheur in de scheur, dus besloot hij het zaakje nog wat verder dicht te naaien. Met het advies 'even zes weken geen seks', mocht het stel weer huiswaarts keren.

Maar hoe de beste man na anderhalve maand piemelstraf ook probeerde, zijn spermaspeer paste niet meer. Het zaakje was simpelweg te strak geworden. Het stel eist nu dan ook maar liefst 225.000 Canadese dollars van de kutdokter.

Update 07.55 uur:
The Toronto Sun weet ietsje meer over de zaak. In december 2010 wilde het echtpaar weer voor de eerste keer neuken. Maar toen puntje bij paaltje kwam, wilde puntje niet. Een jaar later was de boel nog steeds te strak.

Het bedrag van 225.000 dollar is opgebouwd uit twee delen. De vrouw eist anderhalve ton. De rest is voor haar echtgenoot, omdat hij enorm veel lijdt onder het voorval. Kun je mooi heel vaak mee naar de hoeren...