FOK! wat een weer... Fris en meest bewolkt

Goedemorgen! De neerslag bleef gisteren toch wel heel beperkt, want op de meeste plekken viel er minder dan een millimeter regen. Al vrij snel klaarde het weer op en beleefden we een zeer aardige zaterdagmiddag. Vandaag zullen we de zon een stuk minder te zien krijgen.

Opnieuw komt er een uitgemergelde storing over en daardoor zal het vandaag op de meeste plaatsen bewolkt zijn. In het noorden van het land valt er uit die bewolking ook af en toe wat regen of motregen. Onder de grote rivieren blijft het op de meeste plekken droog. Het is met 18 graden vrij fris te noemen, en een matige tot vrij krachtige noordwestelijke wind maakt het er niet direct beter op.

De komende week lopen de temperaturen geleidelijk aan weer op tot een zomerse 25 graden, maar de 30 graden die er even leek aan te komen is inmiddels geschrapt. Wel schijnt de zon dan volop en is er opnieuw geen enkele sprake van regen of buien.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Bunker1
Tijdens zijn wandelingen in de Pfalz kwam qltel een aantal bunkers uit de koude oorlog tegen.

 Bunker2
Vermoedelijk lagen er daar munities en explosieven opgeslagen.

 Bunker3
Een prachtig stukje historie.