FOK! wat een weer... Zon en wolkjes

Bonjour! De foto's zijn nog het meest de moeite waard om nog even achter je computer te kruipen, want de zin om een weerbericht te maken is in deze tijden toch wel behoorlijk naar het vriespunt aan het dalen. Elke dag maar weer hetzelfde eentonige weer te moeten verkondigen gaat inmiddels behoorlijk vervelen. Zoals gezegd maken de vele ingestuurde foto's heel veel goed, dus bij dezen een dank aan jullie!

Vandaag: hetzelfde weer als gisteren. (Makkelijk he?) Vooruit, er zal wat meer bewolking zijn dan gisteren en zelfs een enkel spatje regen is niet helemaal uitgesloten. Vanmiddag schijnt de zon echter weer regelmatig. De temperatuur blijft nog wel hetzelfde.

Komend weekend: wel degelijk wat koeler en misschien dat er morgen een paar spatten regen valt. Op zondag moeten we het doen met maxima van 17 tot 19 graden, maar morgenmiddag kan het hier en daar nog net 20 graden worden. Een westelijke wind voert deze koelere lucht aan. Na het weekend blijft het voor de verandering nog eens een paar dagen droog, al loopt de temperatuur wel weer op tot zeker 22 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Pfalz1
We verplaatsen ons met qltel weer naar Duitsland, maar nu naar de Pfalz.

 Pfalz2
Deze foto's zijn gemaakt...

 Pfalz3
...op 610 meter hoogte.

 Pfalz5
En zowaar waren er daar veel wolken aanwezig.

 Pfalz6
Deze toren is gebouwd in 1909. Prachtig verslag weer qltel!