Yolanthe streeft perfecte plaatje niet na

Yolanthe Sneijder-Cabau streeft niet naar een volmaakt leven. "Niemand is perfect", vertelt de voetbalvrouw aan Grazia. "Het zou oneerlijk zijn om al die andere meiden en vrouwen een beeld van perfectie voor te spiegelen."

Volgens de 28-jarige voetbalvrouw is haar huwelijk met Wesley Sneijder dan ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn. "Het is toch niet meer dan normaal om ups en downs te hebben? Ik neem het huwelijk heel serieus, maar er moet wel ruimte zijn voor een grapje, gekkigheid of ruzie."

Yolanthe, die in juli 2010 trouwde met de 29-jarige Wesley, vindt het geen probleem dat er veel aandacht is voor haar privéleven. Anders dan bijvoorbeeld Sylvie Meis, die sinds haar scheiding van Rafael van der Vaart niets meer over haar privéleven los laat, geeft Yolanthe graag een kijkje in de keuken. "Ik heb gekozen voor dit werk en vind dat ik dat het publiek verschuldigd ben. Je wilt dat mensen naar je programma's kijken of bijvoorbeeld je sieraden dragen. Daar horen ook minder leuke nieuwtjes bij."