'Huwelijk Khloé Kardashian op de klippen'

Khloé Kardashian en Lamar Odom zijn uit elkaar. Dat vertellen ingewijden althans aan entertainmentwebsite TMZ. Hoewel de 29-jarige realityster de 33-jarige basketballer uit huis heeft gezet, zou ze nog niet bezig zijn met een scheiding. Desondanks werd Khloé onlangs al zonder trouwring gespot.

Het is volgens de ingewijden slechts een kwestie van tijd voordat een scheiding wordt aangevraagd. Een scheiding van Khloé en Lamar zou volgens TMZ niet al te veel problemen op moeten leveren. De twee stelden uitgebreide huwelijkse voorwaarden op toen ze trouwden. Khloé en Lamar trouwden in september 2009, vier weken nadat ze elkaar hadden leren kennen.

Reden van de breuk zouden Odoms drugsproblemen zijn. De basketballer zou al twee jaar verslaafd zijn aan crack. Khloé, die niet meer met de drugsproblemen van haar echtgenoot om zou kunnen gaan, stelde Lamar vorige week een ultimatum. Toen de basketballer woensdag weigerde hulp te zoeken, gooide de realityster hem op straat. Sindsdien zou Odom worden vermist.

Khloé zou de drugsproblemen van haar echtgenoot geheim hebben gehouden voor haar bekende familie. Kourtney en Kim, die net als Khloé worden gevolgd in realityshows, kregen volgens TMZ pas onlangs lucht van de verslaving van hun zwager.

De huwelijksproblemen van Khloé en Lamar kwamen pas de laatste weken aan het licht toen meerdere dames beweerden het bed te hebben gedeeld met de basketballer. Daardoor zou Khloé zich genoodzaakt hebben gevoeld alle problemen met haar naasten te delen.