*NSYNC succes op Twitter, wakkert geruchten aan

*NSYNC is actief op Twitter. Het account van de Amerikaanse boyband ging zaterdag de lucht in, een dag voor de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Daarmee wordt het gerucht dat de groep, die er in 2002 mee ophield, tijdens het evenement weer bij elkaar komt sterker.

Dat *NSYNC, bestaande uit onder anderen Justin Timberlake, nog altijd populair is blijkt wel uit het aantal volgers van de band. Zondagmiddag stond de teller al op meer dan 88 duizend.

Volgens het Amerikaanse blad Us Weekly brengt de band zondag tijdens de MTV Video Music Awards een medley van oude hits ten gehore. Naar verluidt zingt Timberlake ook zijn nieuwe single Take Back the Night.

De zanger is samen met Macklemore & Ryan Lewis de grootste kanshebber op een prijs, met ieder zes nominaties. Timberlake is onder meer genomineerd in de categorie video van het jaar, beste mannelijke video en popvideo. Hij wordt sowieso geëerd met de Michael Jackson Video Vanguard award, voor zijn memorabele clips.

Onder anderen Lady Gaga, Kanye West, Katy Perry, en Robin Thicke geven een optreden tijdens de prijzenregen. Het evenement vindt plaats in New York.