Seks met 100.000 man niet afgelast

Onlangs brachten wij jullie het nieuws over de opmerkelijke recordpoging van Ania Lisewska. Het Poolse sletje wilde namelijk met honderdduizend verschillende kerels het bed induiken. Helaas heeft de 21-jarige haar recordpoging nu voortijdig moeten staken.

Ania heeft een goede reden om te stoppen met haar neukmarathon. Ze heeft namelijk aids. Dit schrijft ze op haar Facebook-pagina.

"Ik ben zeer verdrietig", schrijft ze. "Ik heb zojuist de resultaten van mijn bloedonderzoek gekregen. Ik ben geïnfecteerd. Het spijt me dat ik mijn project voortijdig moet afbreken en ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de vrouwen in Polen."

Een spontane wip zonder condoom zit er dus niet meer in, daarom heeft Ania besloten het bijltje erbij neer te gooien. Het is helaas niet bekend hoe ver het sletje is gekomen met haar recordpoging. Gezien de bijna vijfduizend likes op haar Facebook-pagina, zullen nu veel mannen zich de komende tijd bij de dokter gaan melden voor een aidstest.

Update 14.55 uur:
Ania heeft helemaal geen hiv-besmetting opgelopen. Haar Facebook-pagina is namelijk gehackt, zo schrijft ze op haar site. "Hackers hebben valse informatie op mijn profiel gezet over een vermeende hiv-besmetting", schrijft ze. "Dit zijn leugens!"

De Poolse heeft aangifte gedaan. "De daders zijn inmiddels geïdentificeerd. Het betreft hier een actie van Portugezen." De recordpoging blijft dus gewoon doorgaan. Wie een kwakje wil achterlaten in de uitgewoonde doos, wordt van harte uitgenodigd een reactie achter te laten op haar site. Wie weet ben jij wel de 54.587ste!