Hellscream gaat los in World of Warcraft

Patch 5.4 van World of Warcraft: Mists of Pandaria is bijna beschikbaar en om dat te vieren heeft Blizzard de officiële trailer uitgebracht. Er zijn enkele nieuwe features en een raid voor sterke spelers bijgekomen.

De nieuwe raid behelst de belegering van Orgrimmar, waarin volledig gelevelde spelers Garrosh Hellscream neer moeten krijgen. De nieuwe raid-modus heet 'Flexibel', waarin je met een groep vrienden en gilde mates ongeacht de server kunt raiden. De groepsgrootte is te variëren van 10 tot 25 personages en de moeilijkheidsgraad wordt automatisch aangepast om voldoende uitdaging te bieden.

Met de feature 'Proving Grounds' krijg je een zooi testen om de rollen Tank, Healer en Damage te oefenen of te leren. Elke proef is beschikbaar in meerdere moeilijkheidgradenbrons, van brons naar goud en de 'Endless'-modus. In de nieuwe zone 'The Timeless Isle' zijn er vele schatten, reusachtige vijanden en vijf world bosses te verslaan. Of je gaat pet-battlen in een toernooi.

Blizzard gaat ook wat rustigere realms mergen. Op die manier kunnen spelers handelen, e-mailen, bij dezelfde clan horen, toegang tot één Auction House hebben en raids, dungeons en questes samen spelen. Alle patch notes staan hier.