Bar Refaeli ziet Doutzen Kroes als voorbeeld

Doutzen Kroes heeft het volgens collega-model Bar Refaeli goed voor elkaar. "Jullie Doutzen Kroes? I love her", vertelt Refaeli maandag in Spits. "Dat is precies hoe ik het wil: model zijn en tegelijkertijd moeder, mijn ideaalbeeld."

Het 28-jarige Israëlische model maakt er geen geheim van toe te zijn aan kinderen. "Mensen verwachten dat ik superambitieus ben, maar ik droom niet van grote campagnes of van megaklussen, echt niet", zo vertelt ze. "Natuurlijk hoop ik dat ik mijn modellencarrière nog jaren kan voortzetten, maar mijn grootste wens is om een gezinnetje te stichten. Ik kan niet wachten."

Refaeli is niet alleen bekend als model, ook dankzij haar jarenlange knipperlichtrelatie met acteur Leonardo DiCaprio kon ze op veel media-aandacht rekenen. Volgens geruchten liep de relatie met de 38-jarige acteur in 2011 op de klippen vanwege Refaeli's kinderwens.

"Ik begrijp niet helemaal waarom mensen het interessant vinden met wie ik date of wie mijn vrienden zijn", vertelt Refaeli, die doorgaans weinig los laat over haar privéleven. "Als ik er niet over wil praten dan gebeurt dat niet, zo makkelijk is het."

Haar acteerambities heeft Refaeli inmiddels laten varen. "Niets voor mij. Ik heb het ooit geprobeerd, maar ik ben en blijf een model. Een gezin is mijn enige echte wens voor de toekomst."