Willie Wartaal wil kleinkinderen

Willie Wartaal heeft nog geen kroost, maar kijkt nu al uit naar het moment dat hij kleinkinderen krijgt. "Opa worden, dat lijkt me zo master" (sic), doet de 31-jarige rapper uit de doeken in Nieuwe Revu.

Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal van de Jeugd van Tegenwoordig, vertelt bewust bezig te zijn met een gezin. "Ik woon nu samen en heb een serieuze, hechte relatie. Al twee jaar of zo en het is wel vet, eigenlijk het beste. Op een gegeven moment wil je samen zijn, dat is toch het begin van een familietje bouwen."

Nu Willie druk bezig is met het 'bouwen van een familietje' heeft hij minder behoefte aan stappen. "Ik ging veel te hard", blikt Wartaal terug. "Uitgaan, optreden, altijd blijven hangen tot laat. Het was altijd raak. Dat is heftig, man. Dan ga je te veel drank en drugs tot je nemen en dat is eigenlijk nooit goed. Ik ben al dik, als je er elke dag bij gaat drinken, gaat het helemaal slecht."

Desondanks vindt Willie het 'nog steeds leuk om niet nuchter te zijn'. "Je kunt echt wel van je twintigste tot je 27e kankerveel drugs gebruiken, maar daarna moet je gewoon normaal doen", vindt de rapper.

Af en toe een pilletje moet volgens Willie nog kunnen, maar nu hij ouder is, heeft Wartaal meer last van drugs. "Een paar jaar geleden nam ik pillen zonder dat ik daar de rest van de week iets van merkte. Als ik nu van het weekeind aan de pillen ga, heb ik daar een week last van."