K3-zangeres Josje geen losbol in de liefde

Josje Huisman vindt zichzelf geen flierefluiter als het om de liefde gaat. "Ik heb nu vlak achter elkaar twee relaties gehad die niet langer dan een jaar duurden, maar dat wil niet zeggen dat ik een losbol ben of van de korte relaties", zegt de K3-zangeres, die onlangs haar relatie met Johnny de Mol op de klippen zag lopen, in Flair.

De 27-jarige Josje, die ook Levi van Kempen en Gert Verhulst tot haar exen rekent, wil het liefst een lange relatie. "Je hebt het niet altijd in de hand. Ik denk dat uiteindelijk iedereen op zoek is naar een vast iemand. Ik dus ook."

De blondine, die naar eigen zeggen nog niet toe is aan een nieuwe relatie, wordt snel verliefd. "Maar ik val niet op een bepaald type. In theorie vind ik lange mannen met krullend haar mooi, maar in de praktijk valt er geen peil op te trekken. Het gaat erom dat ik me goed voel bij iemand en dat ik met hem kan lachen. Ik hou van humor."

Daarnaast droomt Josje van een huwelijk. "Vroeger was mijn lievelingsfilm Robin Hood en daarin zit een scène waarin Kevin Costner in het bos gaat trouwen. Zij heeft bloemetjes in haar haren, er worden duiven losgelaten. Dat leek mij ook wel wat en eigenlijk is dat nog steeds mijn droom."