Fietser en motorrijder dood na botsing

Twee fietsers zijn woensdagavond in het Gelderse Ochten zwaargewond geraakt bij een botsing met een motorrijder. Minstens een van de twee fietsers wordt gereanimeerd. Een derde fietser liep lichtere verwondingen op, meldt een politiewoordvoerder.

Het ongeluk vond rond 21.15 uur plaats op de Waalbandijk. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Ook is nog niet bekend hoe het met de motorrijder gaat.

Update, 03.30 uur
Een van de twee fietsers, een 50-jarige vrouw, is aan de gevolgen van het ongeluk overleden, schrijft Het Parool. Ook haar zoon van 15 was bij het ongeluk betrokken maar zou niet gewond zijn geraakt. Over de derde fietser wordt verder niets gemeld. De motorrijder ligt volgens de politie in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Update, 07.04 uur
In de loop van de nacht is ook de motorrijder overleden, zo meldt de NOS. Het gaat om een 29-jarige man, die de fietsers van achteren aanreed. De plaats van het ongeluk was de hele nacht afgezet voor onderzoek. Er waren verscheidene ambulances en een traumahelikopter aanwezig.