FOK!filmtips van de dag: In Bruges

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK!

De tip van vandaag is er een van formaat. De zwarte komedie die zich afspeelt bij onze nederburen stamt uit 2008 en heeft glansrollen weggelegd voor Colin Farrell, Brendan Gleeson en Ralph Fiennes. Ray (Farrell) is een huurmoordenaar die samen met zijn partner en vriend Ken (Gleeson) naar Brugge worden gestuurd om hun volgende klus af te wachten. Spijtig genoeg voor Ray was hij liever op elke andere plek in de wereld geweest dan Brugge. Als hij ook nog kampt met schuldgevoelens over een klus die een verkeerde wending heeft genomen verergert dat zijn situatie alleen maar, wat resulteert in lachwekkend bizarre plottwisten.

In Bruges is vanavond te zien op RTL7 om 22:00 uur.

De tweede tip van vandaag is The Devil Wears Prada. Deze komedie uit 2006 met Anne Hathaway, Meryl Streep en Emily Blunt gaat over een jongedame genaamd Andy Sachs (Hathaway) die wordt aangenomen als assistent van Miranda Priestly, een meedogenloze vrouw die eindredactrice is van een groot New Yorks modeblad. Het leven van Andy wordt er niet beter op nu ze is verhuisd uit haar kleine dorpje naar de grote stad.

The Devil Wears Prada is vanavond te zien op RTL5 om 20:30 uur.

Naast deze films is er niet veel spannends te zien op televisie vanavond. We raden je dan ook met klem aan om een keer naar buiten te gaan en een terrasje te pakken of in het park te gaan hangen met je vriendjes en vriendinnetjes.