Britt woest op dik wijf op pony

Op internet is gisteren een filmpje verschenen waarop een moddervet mokkel een klein paardje mishandelt. Het arme beestje kan duidelijk de zware last niet dragen, maar de dame in kwestie en de filmer lachen erom. Tot grote woede van Britt Dekker.

"Ik wil dat deze rotvrouw wordt opgepakt! Is gewoon in NL!", twittert de jonge blondine. Nadat deze tweet is opgepakt door haar volgers, komt een tweede tweet. "Super goed dat jullie de vorige tweet zoveel delen. We moeten haar echt pakken! Iemand moet deze takketrol echt herkennen!"

De 'erotische' beelden werden verspreid via een website, die de beelden weer offline heeft gehaald. In het tien minuten durende filmpje wordt het paardje door de dikzak bereden en geslagen. "Nu is het afgelopen", roept de feeks naar het ongehoorzame dier. Uiteindelijk zou ze zijn afgestapt om tevreden een sigaretje te roken.

Ook Fransje Bauer is woedend op de vrouw. "Zal eens op haar rug gaan zitten en haar laten draven door het bos! Bizar dit!", twittert hij.

Een gedeelte van het filmpje is hier te vinden. Na een halve minuut reclame, dat dan weer wel...


Update 17.25 uur
Inmiddels heeft ook de politie lucht gekregen van het filmpje, zo weet De Telegraaf. De dierenrecherche vermoedt namelijk dat de beelden in Nederland zijn geschoten, omdat de cameraman in het Nederlands opdrachten geeft aan het vette mokkel.

De politie heeft vanochtend een melding gekregen dat er schokkende beelden waren te zien op een internationale site. De beelden zijn inmiddels verdwenen, maar de politie heeft de beelden weten te bemachtigen voor onderzoek. Een politiewoordvoerder begrijpt de woede over de video, maar roept mensen op vooral het recht niet in eigen hand te nemen en geen klopjacht te beginnen.

Update 19.05 uur:
Dapper speurwerk heeft inmiddels alle gegevens rond de cameraman opgeleverd. Het blijkt te gaan om ene Carlo M., nota bene eigenaar van zijn eigen productiebedrijf. De Facebook-pagina van de Alkmaarder loopt inmiddels vol met woedende reacties van paardenliefhebbers.

Zo wil men deze lafaard wel eens alleen tegenkomen in een steegje. Anderen hopen dat hij door een paar paarden wordt gevierendeeld. Wij wensen Carlo dan ook veel sterkte toe.

Update 21.30 uur:
Er is belangrijk nieuws te melden omtrent de 'Ponyzaak'. De politie heeft zojuist een 57-jarige man gearresteerd, zo weet de krant van Wakker Nederland. De politie verwacht binnenkort meer mensen te kunnen oppakken.

Of het om de cameraman gaat, Carlo dus, wil de politie niet zeggen. Volgens De Telegraaf wacht de dader een 'zware straf'.

Update 22.45 uur:
Hart van Nederland heeft vandaag gesproken met Carlo M. De beste man runt een bedrijf dat dieren verhuurt voor seksvideo's. Het paardje in de film, dat niks heeft overgehouden aan het dikke wijf op zijn rug, is dan ook van hem. Carlo zegt zelf niet aanwezig geweest bij deze opnames.

Het bewuste filmpje is echter al negen jaar oud. Geen idee waarom het nu pas in de publiciteit is gekomen. Carlo M zegt overigens niet met strafbare dingen bezig te zijn. Er is namelijk geen sprake van dierenporno, maar erotische beelden. De seksfilmpjes blijken gretig aftrek te vinden, want het SBS-programma heeft vele beelden getoond van dames, al dan niet mooi, die zich klaarrijden op een warme paardenrug.
 

Dik mokkel'Zo, nu eerst een sjekkie!'