Linda de Mol trekt 1,2 miljoen kijkers

Linda's Zomerweek heeft vrijdagavond afscheid genomen met bijna 1,2 miljoen kijkers. De talkshow van Linda de Mol, die afgelopen week werd uitgezonden, eindigt hiermee op de zesde plaats van de kijkcijferlijst, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het praatprogramma, waarin vrijdag Gordon en Brigitte Kaandorp te gast waren, wist alle vijf de afleveringen meer dan een miljoen kijkers te boeien. De meeste mensen, 1,3 miljoen, keken dinsdag toen Anouk en Tijl Beckand aan de tand werden gevoeld.

De eerste aflevering van een nieuw seizoen Tour du Jour trok vrijdagavond 353 duizend kijkers. Het RTL-programma, dat in het teken staat van de Tour de France, valt hiermee buiten de top 25 met best bekeken programma's van de dag.

Op de halve finale van X Factor stemden iets minder dan 1,4 miljoen mensen af. Het achtuurjournaal was het populairst met 1,72 miljoen kijkers, gevolgd door Goede Tijden, Slechte Tijden met 1,70 miljoen belangstellenden. Het halfachtnieuws maakt de top drie compleet, hier bleven 1,5 miljoen mensen voor thuis.