Vin Diesel in beeld voor Marvel-film

Vin Diesel zou op de verlanglijst staan van Marvel Studios. De filmstudio van de stripgigant heeft de Amerikaanse krachtpatser uitgenodigd voor een verkennend gesprek. "Geen idee waarvoor", twittert Diesel. "Dat weten jullie waarschijnlijk beter dan ik". Voor Diesel lijken meerdere rollen weggelegd in te verschijnen Marvel-films.

Zoals gewoonlijk houdt Marvel de kaarten stevig tegen de borst. Om die reden zou het ook niet verwonderlijk zijn als Marvel het bericht binnenkort laat verwijderen. Kortgeleden werd ook Frank Grillo door de studio gevraagd om zijn bericht dat hij Crossbones zou spelen in Captain America: The Winter Soldier weg te halen.

De 45-jarige Diesel zou Dr. Strange of Black Panther kunnen spelen in de wereld van The Avengers. Ook Ant-Man wacht nog steeds op een hoofdrolspeler van naam. Daarnaast ligt met de aankondiging van Guardians of the Galaxy, die andere grote Marvel-reeks, alles wijd open.

Diesel rondde onlangs de opnames van The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking af. Na de komedie The Machine en de avonturenfilm The Last Witch Hunter staat alweer een zevende Fast & Furious op het programma, die volgend jaar moet verschijnen.


Vin Diesel in beeld voor Marvel-film (Foto: Novum)