FOK! wat een weer... Eerst wat regen, later wat zon

Hallo! Het was gisteren maar een saaie bedoening buiten. Het was grotendeels bewolkt en tot ver in de middag viel er af en toe wat lichte regen, maar in het westen klaarde het rond half vier zowaar even op. Vandaag hebben we eigenlijk hetzelfde verhaal.

De afgelopen nacht regende het enige tijd en deze regen trekt maar heel langzaam naar het oosten toe weg. Pas aan het einde van de dag zal het op veel plekken weer helemaal droog worden. In de kustprovincies breekt dan de zon door en tegen de avond trekken die opklaringen dan verder het land in. Er staat een matige tot vrij krachtige noordwestenwind en de temperatuur loopt hierbij op naar waarden tussen de 16 en 19 graden.

Na vandaag is het nog niet helemaal zeker wat er gaat gebeuren. De grootste kans maken we op een licht wisselvallig weerbeeld met temperaturen die tussen de 17 en 21 graden liggen.

Ik heb mijzelf trouwens kapot gelachen om een actie die ik gisteravond op een weerforum heb uitgehaald. Dat kunnen allerlei forums zijn, (knipoog) maar ik zeg maar zo.. geintje moet kunnen!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Meerkoetje
Een piepjong Meerkoetje! KlapMongeaul stond erbij.

 Meerkoetje2
En even later... wat kan de natuur toch mooi zijn.