Jochie 'legende' na neuken juf

Een scholier aan de Rhymney Comprehensive School in het Britse Tredegar kan gerust een baas worden genoemd. Volgens Emma Ager is hij zelfs een levende legende. De thans 34-jarige lerares heeft destijds twee maanden een seksrelatie met de destijds 16-jarige knul gehad.

Het begon allemaal toen in 2008 een kameraad van de knaap het telefoonnummer van de geile juf ontfutselde. De kameraad belde voor de gein het nummer met het 'slachtoffer' zijn telefoon, maar de docente belde terug. Zij legde een weddenschap met de jongen af. Zij durfde te wedden dat het kereltje haar passie niet kon temmen.

Ze besloten maar eens af te spreken. Twee uur na schooltijd werd het ventje opgepikt door Ager. Vervolgens werd er naar een verlaten parkeerterrein alwaar hij zijn lerares met zijn liefdeslans alle hoeken van de auto liet zien.

Twee maanden duurde de seksrelatie. Bang voor ontdekking was de juf niet. "Ze zei dat indien mensen het zouden ontdekken, ik een legende zou zijn", verklaarde de nu 22-jarige man in de rechtszaal.

Tijdens de zitting kwamen nog meer dingen aan het licht. Zo zou Ager een foto van de piemel van de jongen op haar telefoon hebben gehad. "Ook heeft een van mijn vrienden haar gevraagd voor een triootje, maar daar had ze geen trek in." Uiteindelijk verbrak het jochie de relatie om huilend terug te keren naar zijn ex-vriendin.

De lerares in kwestie is destijds ontslagen. Blijkbaar zit het nog altijd diep bij de jongeman, want hij heeft besloten zijn voormalige docente aan te klagen. Deze zaak duurt nog altijd voort.