Stel geeft 40 tieners seksshow op straat

Een jong stel heeft zich de woede op de hals gehaald van een groot aantal stijve Britten. De 22-jarige man en zijn 37-jarige vriendin heeft een veertigtal tieners een geile seksdemonstratie gegeven. Dit in en rond een van de drukste stations van Engeland.

Jacqueline Holden en haar toyboy Sam Rowan hadden zich vorige maand een flink stuk in de kraag gezopen. In plaats van thuis elkaar eens alle hoeken van de kamer te laten zien, besloten ze dit bij het station van Barnsley te doen. Midden op straat rukten ze elkaar de kleren van het lijf.

Al snel had zich een menigte verzameld rond het geile stel. Zeker veertig hitsige pubers waren aanwezig, waarvan velen het schouwspel met hun mobieltje filmden. Het paar zweepte het publiek op en ging steeds verder.

"Holden ging vervolgens op de grond liggen", zo heeft de aanklager laten weten. "Rowans hoofd verdween tussen haar dampende dijen en hij bracht haar oraal tot een hoogtepunt."

Holden heeft aangegeven dat ze helemaal niet zo is. Sterker nog, zij zou zelf de politie bellen bij neukerij op straat. Volgens hun advocaat hadden zij te diep in het glaasje gekeken. Daarnaast is Rowan een autist.

De rechter had echter geen goed woord voor de geilaards over. "Walgelijk", zo oordeelde de magistraat. Het stel moet nu tien weken op water en brood wegens openbare zedenschennis.