[Video] Blondje (21) is té lekker

Het leven zit Dana Adiva uit Chicago niet mee. De 21-jarige blondine vindt zichzelf namelijk te lekker. Zo wil ze graag serieus worden genomen. Nu zijn er zat mannen die haar serieus willen nemen, maar Dana bedoelt uiteraard op een andere manier.

Menig jongedame zou haar handjes dichtknijpen mocht ze er zo uitzien, maar Dana is er niet blij mee. "Het is kloten om mooi te zijn", klaagt ze. "Het zou leuk zijn als ik eens serieus zou worden genomen."

Haar uiterlijk is zo'n handicap voor Dana, dat ze zelfs met school is gestopt. "Alles werd anders op de middelbare school. Ik kreeg constant aandacht van jongens, maar meisjes wilden niet met me omgaan. Zij waren extreem jaloers, en stuurden mij e-mails met de boodschap 'pleeg zelfmoord'." Daarom besloot ik te stoppen met school. Niet dat ze iets aan school heeft gehad, want de lekkere chick beweert dat ze haar hersens nooit nodig heeft gehad.

Ook heeft de Amerikaanse moeite met het krijgen van een vaste relatie. Mannen nemen haar nooit serieus. "Ik hoop ooit de liefde te ontdekken, maar met mijn uiterlijk is dat niet eenvoudig. Als ik de kroeg binnen wandel, staart elke vent naar me."

Omdat Dana met haar uiterlijk werd gepest, besloot ze zichzelf lelijker te maken. Ze nam een pittig kapsel en een bril. Ook werd ze dikker, maar nu besluit ze dat het juist andersom moet. Ze heeft besloten haar voorgevel te laten vergroten. "Volgens mij word ik veel mooier met dikkere tieten", denkt ze. "In plaats van een 10, word ik een 200."

De jonge blondine deed haar hartverscheurende verhaal in de MTV-documentaire 'True Lives'. Ze heeft overigens een interessante manier gevonden om de kost te verdienen. Dana is namelijk een professionele worstelaarster.

Te lekker? You decide!