Priester verliest condooms tijdens preek

Een Nigeriaanse priester is zaterdag bijna gelyncht. Tijdens de preek verloor de beste man namelijk twee condooms. Deze had de goedheiligman in zijn bijbel bewaard.

De zelfbenoemde 'Man van God' zat op de bus naar Apapa en besloot de tijd te doden door een preek af te steken tegenover zijn medepassagiers. Hierbij gebruikte hij waarschuwingen als "Wie een broek draagt, gaat naar de hel!", "De duivel heeft make-up uitgevonden" en "Als je seks voor het huwelijk hebt, zul je branden in de hel!". Fijne kerel dus.

Toen de priester zijn handen hief om zijn volgelingen de zegen te geven, gebeurde het. Er vielen twee kapotjes uit zijn bijbel. De mannen in de bus ontstaken in woede om zo veel schijnheiligheid en begonnen als een stel apen op de beste man in te beuken.

Met een "Ik predik ook safe sex, safe sex is goed" probeerde hij zich er nog uit te lullen, maar te laat. Zwaargewond is de geestelijke naar het ziekenhuis afgevoerd, alwaar hij nog altijd in coma ligt. De politie heeft twee mannen gearresteerd naar aanleiding van de vechtpartij. De condooms heeft de politie achtergehouden als bewijsstuk.