'Huwelijk Clint Eastwood ten einde'

Clint Eastwood stevent mogelijk weer op een scheiding af. De tweede vrouw van de 82-jarige acteur en regisseur zou hebben gezegd dat het huwelijk op de klippen is gelopen. Dina Eastwood liet zich daarom onlangs opnemen in een kliniek, beweren ingewijden tegenover entertainmentwebsite TMZ.

Dina, die haar eigen realityshow heeft, zou last hebben van een depressie en angstaanvallen. De mogelijke scheiding was de druppel, Dina liet zich woensdag opnemen in een afkickkliniek in de Amerikaanse staat Arizona. Volgens TMZ is ze van plan daar een aantal maanden te blijven.

Clint, die Dina in 1996 verraste met een bruiloft, is volgens ingewijden van mening dat zijn huwelijk nog te redden is. Wat de aard van de problemen tussen de acteur en regisseur en zijn 35 jaar jongere vrouw is, is niet bekend. Het zou al maanden rommelen tussen de echtelieden.

Clint en Dina hebben samen een dochter, de 16-jarige Morgan. In totaal heeft Eastwood zeven kinderen verwekt bij vijf verschillende vrouwen. Zijn eerste huwelijk, met Maggie Johnson, strandde in 1978. De scheiding was echter pas in 1984 rond.