FOK!kers zelf in tandenborstelgrap getrapt

Een FOK!ker die per ongeluk een klachtenmail kreeg dacht een grap uit te kunnen halen. De FOK!ker werd echter zelf keihard terug gepakt.

Begin januari ontving FOK!ker sudokulover een e-mail van ene Bert die zijn beklag deed over de niet goed functionerende tandenborstels die hij had gekocht bij een actie van Groupon. Bert was hierbij ervan overtuigd te mailen met een van de medewerkers van Groupon. Sudokulover vond dit een uitgelezen kans om een grap uit te halen met deze Bert.

Sudokulover besloot Bert hierop te mailen dat hij de tandenborstels terug zou kunnen sturen naar een adres in Nigeria. Bert ging hier echter niet mee akkoord en liet dit duidelijk merken in een van zijn mails. Hierop besloot Sudokulover de hulp in te roepen van het creatieve brein van FOK!users. Al snel kwam het idee om Bert naar een Albert Heijn in de buurt te sturen en hem te laten vragen naar een niet-bestaand formulier. Bert natuurlijk als de wiedeweerga naar de Albert Heijn gegaan, blijkt het formulier niet te bestaan. Een geïrriteerde mail volgde dan al snel richting de kant van de niet-bestaande Grouponmedewerker / FOK!ker sudokulover.

Om Bertje toch een beetje te troosten werd besloten om langs Bert te gaan en hem een presentje te overhandigen. Al snel deden diverse FOK!kers een donatie voor een leuke verrassing. FOK!ker Mano_ bood aan om mee te gaan en het geheel te filmen. Een afspraak maken met Bert om 'de tandenborstel op te halen' was dan ook de logische volgende stap. Welke natuurlijk niet zonder slag of stoot gedaan kon worden gemaakt. Bert moest natuurlijk wel eerst genoeg bewijs leveren in de vorm van foto's.

Vol overtuiging gingen de twee FOK!kers op reis naar het Limburgse Hulsberg om de mand vol tandpoetsspullen te overhandigen. Eenmaal aangekomen stond hun echter een verrassing te wachten. Bert en zijn vrouw waren inmiddels op de hoogte van hetgeen zich op het FOK!forum afspeelde. Bert en zijn vrouw zagen er de grap er wel van in en hadden de collega's van de regionale zender L1 inmiddels op de hoogte gebracht. Op het moment dat de FOK!kers aanbelden stond er dan ook een toeter van een camera voor hun neus.

Het resultaat hiervan is dan ook morgenmiddag om 17.30 uur op de Limburgse regionale zender, L1 te bekijken. Of op het FOK!forum, waar Bert inmiddels al als een ware held is onthaald.

Berts tandenborstelpakket
Berts tandenborstelpakket (Foto: FOK!)

Update 16.45 uur
Een uitgebreid verslag is vanavond om 17.30 uur te zien op de Limburgse regionale zender L1. (Wie de zender niet kan vinden kan hier klikken.) Bert heeft echter al een voorproefje op het FOK!forum geplaatst.

 
De tandenborstelhelden in actie

Update 18.30 uur
Vol verwachting zaten tientallen FOK!kers om 17.30 uur voor de televisie of naar stream te kijken naar L1. Sommige zaten al ruim voor het nieuws begon te kijken naar de zoektocht naar de beste Limburgse carnavalskraker. Hopend op een mooi nieuwsbericht over deze grap werden de verwachtingen helaas niet vervuld. Bert laat namelijk weten dat de regionale zender maar al te graag mee wilde werken, maar de nieuwswaarde van de grap niet in zag en het dus niet wilde uitzenden. Door iedereen te 'pleasen' met het idee dat het nieuwsbericht toch uitgezonden zou worden, terwijl bekend was dat dit niet zo zou zijn, pakte Bert de FOK!kers keihard terug. Bert is een held!