'Chris Brown weer betrokken bij mishandeling'

Chris Brown is mogelijk weer de fout in gegaan. De politie onderzoekt een vechtpartij van zondagavond waarbij verschillende mannen, onder wie naar verluidt Brown en Frank Ocean, met elkaar op de vuist gingen. Begin 2009 sloeg de zanger Rihanna in elkaar.

Volgens een politiewoordvoerder ontstond er ruzie over een parkeerplaats, waarna Brown iemand zou hebben geslagen. "Chris Brown en een paar andere mannen sprongen boven op me", twitterde singer-songwriter Ocean, die onlangs uit de kast kwam. "Nu heb ik een snee in mijn vinger en kan ik niet met twee handen spelen bij de Grammy's."

Bronnen uit het kamp van Brown vertellen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat Ocean het opstootje veroorzaakte. Toen Brown de Westlake Studio in Los Angeles wilde verlaten, zouden Ocean en zijn vrienden hem hebben tegengehouden. "Dit is mijn studio en dit is mijn parkeerplaats", zei Ocean naar verluidt, waarna de twee partijen het met elkaar aan de stok kregen. Volgens TMZ werd niemand gearresteerd en is niemand van plan een klacht in te dienen.

De 23-jarige Brown werd ruim drie jaar geleden veroordeeld nadat hij Rihanna in elkaar had geslagen. De twee worden de laatste tijd weer regelmatig in elkaars gezelschap gezien, wat geruchten over een relatie heeft aangewakkerd.