Spuit in kut voor betere seks

Frigide vrouwen die seks geen hol aan vinden, kunnen nu in Engeland terecht. In Essex is namelijk een kutdokter die iets tussen de benen van de dames spuit waarna ze weer optimaal van seks kunnen genieten. In de kliniek wordt namelijk collageen in de G-spot gespoten.

Kwam je voorheen nooit klaar, na het aftikken van 550 pond (650 euro) helpt dokter Lucy Glancey van Glancey Medical Associates je er graag vanaf. En deze methode is erg succesvol. "Ik pas deze procedure al zo'n vijf jaar toe en heb meer dan 150 patiënten behandeld", zo vertelt ze. "Het is geen medische ingreep. Er wordt collageen rechtstreeks de G-spot ingespoten."

Dankzij de ingreep wordt de felbegeerde plek vergroot, waardoor deze makkelijker is te vinden en vrouwen meer genot ervaren. Volgens Glancey is het spul uitermate geschikt voor vrouwen die na de bevalling zijn uitgezakt en niets meer voelen. Ook is het populair onder gescheiden vrouwen tussen de 35 en 50 jaar.

"Bij alle vrouwen die de behandeling hebben ondergaan, heeft het voor 15 tot 20 procent van hen niet het gewenste effect." Het gewenste effect is echter aan variatie onderhevig. "Sommige vrouwen die voorheen nooit klaarkwamen, kunnen dit nu ineens wel. Andere dames die sporadisch klaarkwamen, krijgen nua de ingreep meervoudige orgasmes. Andere dames genieten slechts meer van seks zonder een hoogtepunt te bereiken, en anderen merken er geen flikker van."

Het is overigens big business voor de arts in kwestie. De behandeling moet namelijk ieder half jaar worden herhaald.

Ook een spuit tussen de benen? Foto's van de procedure zijn te vinden in het bronartikel.