Snijden in arm voor Justin Bieber

Vergeet planking, milking en baguetting. Nee, in je arm snijden voor Justin Bieber is de nieuwe hype.

Beliebers, fans van Justin Bieber, wordt op Twitter gevraagd om in de arm te snijden en hiervan foto’s te delen via het sociale medium. Door in de arm te snijden en deze te delen onder de hashtag #cut4bieber protesteren de fans tegen het gebruik van wiet van de jonge ster. De geknipte fans zien dit tevens als morele steun.

Een aantal fans besluiten klakkeloos in hun arm te snijden, anderen besluiten de naam van de ster in hun arm te graveren. Twitteraar Dutchminati laat de wereld, onder het ‘genot’ van een opengeragde arm, weten: “Stop met het roken van wiet Justin. Ik hou van je!”

Gelukkig bestaan er ook fans met hersenen. Als tegenbeweging twitteren diverse fans foto’s van zichzelf waarin zij afbeeldingen van Bieber uitknippen. Twitteraar Gallally, plaatste een foto waarin hij in een papier knipt en andere fans vraagt of hij “het zo goed doet”.

De hashtag #cut4bieber was maandagavond wereldwijd trending topic en daarmee één van de tien meest getweette onderwerpen op het sociale netwerk.