Justin Bieber betrapt met joint

Justin Bieber is betrapt met een joint. Op foto's in handen van de Amerikaanse entertainmentsite TMZ staat de jonge zanger met een joint tussen zijn vingers. De foto's zijn volgens TMZ woensdag gemaakt, een dag nadat een fotograaf om het leven kwam tijdens het fotograferen van de auto van de tienerster.

Bieber rookte de joint op een feest in een hotel in Newport Beach in Californië. Een van de beste vrienden van Bieber, de 19-jarige rapper Lil Twist die in de Ferrari van Bieber reed toen de paparazzo om het leven kwam, zou samen met zijn broer de joints hebben gemaakt.

Tijdens het feest zou Bieber verder hebben aangegeven dat hij erg moe was, omdat hij de laatste tijd vaak tot laat is opgebleven. Verder zou een meisje net als de tienerster in de hotelkamer hebben geslapen. Het zou hierbij niet gaan om actrice en zangeres Selena Gomez. Of Gomez en Bieber nog een relatie hebben, is onduidelijk. Ook is onbekend of Bieber en het meisje, dat net als de jonge zanger in de hotelkamer heeft overnacht, het met elkaar hebben aangelegd.