Gerard Joling boos op Toppers

Gerard Joling is niet te spreken over de gang van zaken binnen De Toppers. Het gezelschap, naast de zanger bestaande uit Jeroen van der Boom en René Froger, staat komend voorjaar weer in de Amsterdam ArenA. Joling heeft echter al enige tijd niets meer gehoord van onder anderen De Toppers-manager Benno de Leeuw en is boos.

"Ik hoor helemaal niets van Benno de Leeuw, ik hoor ook helemaal niets van René Froger, ik hoor niets van De Toppers", zei hij vrijdagavond in RTL Boulevard. "We hebben samen met het management heel veel gebeld naar Benno de Leeuw: hoe staan we ervoor, wat gaat er gebeuren? We horen absoluut helemaal niets."

"Ik moet je zeggen dat het me eigenlijk ook geen barst interesseert", vervolgt Joling. "Ik vind dat als je met dat soort grote projecten bezig bent, dan hou je mensen gewoon op de hoogte. En dat gebeurt niet." De zanger zegt zeker tien keer tevergeefs te hebben gebeld en een bericht te hebben ingesproken. "Dat vind ik dan gewoon een hele kwalijke zaak."

De Toppers-manager De Leeuw laat aan RTL Boulevard weten zich niet te herkennen in Jolings uitspraken. Hij laat weten dat de heren in januari bijeenkomen om zich te buigen over het evenement.