Geile milf (35) neukt met 4 knaapjes

Het 'hitsige milfjes'-bericht van vandaag neemt ons mee naar het altijd zonnige Kuna. Een 35-jarige moeder van twee koters uit dit stadje in Idaho heeft het bed gedeeld met maar liefst vier geile pubers. Omdat zij nog niet eens op een bromfiets zouden mogen stappen, wacht Courtney Sue Reschke ongetwijfeld een zeer lange gevangenisstraf.

De jonge moeder werd op 30 november in de kraag gevat. Dit na een tip dat Reschke een viertal vrienden van haar 10-jarige zoon een geweldige beurt had gegeven. Ook heeft de rondborstige milf de jongens drank gegeven.

Volgens de politie begonnen de sekspartijtjes aan het begin van het schooljaar. Tijdens minstens een van deze ontmoetingen waren haar kinderen, van 5 en 10 jaar oud, in het huis aanwezig.

"We weten inmiddels dat er vier slachtoffers zijn", zo laat de politie weten. "Mogelijk heeft ze nog meer willoze slachtoffers gemaakt." Ruschke wordt tweemaal aangeklaagd wegens het toebrengen van letsel aan een kind en twee gevallen van ontucht met een kind onder de 16. Haar borgsom is vastgesteld op 250.000 dollar.

ReschkeFOK! wenst de slachtoffers veel sterkte toe (foto: Ada County Sheriff's Office)