Jenny McCarthy had seks met boom

Jenny McCarthy heeft een ruige jeugd gehad. De 40-jarige seksbom heeft opgebiecht dat ze wel eens seks heeft gehad met een boom.

De actrice en Playboy-model had eens met een stel vriendinnen wat XTC geslikt op het strand van Los Angeles. De blondine werd hier zo high van, dat zij en haar vriendinnen al hun kleren uittrokken.

McCarthy stond, geheel in evakostuum, te zwalken op haar benen. Hierop besloot ze een boom op te zoeken. "Ik ontdekte dat ik een boom vasthield om steun te zoeken", onthult de milf. "De schors voelde zo fijn dat ik besloot tegen de boom op te rijden. Ik wreef mijn hoofd en borsten over elk plekje. Ik was een boom aan het neuken!"

Enkele vriendinnen gingen echter door het lint waarna een van hen voorstelde de weg op te rennen om om hulp te vragen. Jenny wist haar vriendinnen op andere gedachten te brengen. "Ik merkte op dat we geen kleren droegen. 'Laten we dat maar niet doen, we zijn naakt', antwoordde ik. Laten we teruggaan naar het strand om onze kleren te halen.'"

Jenny doet het tegenwoordig niet meer met bomen. Ze is nu helemaal in den Heere. Zo hoorde ze vroeger een stem die constant 'Bimbos in limbos' in haar nek zong. De blonde stoot zegt ervan te zijn overtuigd dat het een straf van God was.