Maagd neuken kost 780.000 dollar

Winkelen op internet kan vaak veel geld schelen, maar wie zijn zinnen heeft gezet op het ontmaagden van een jonge vrouw kan beter gewoon een lokale kroeg bezoeken. Een internetveiling waarbij een 20-jarige Braziliaanse haar maagdelijkheid te koop aanbood, heeft namelijk geresulteerd in een bod van 780 duizend dollar.

De 20-jarige Catarina Migliorini, lijdend voorwerp in dezen, neemt deel aan een project van een Australische documentairemaakster. De documentaire gaat over vergelijkbare gevallen, want het is beslist niet voor het eerst dat er op internet geboden kan worden voor deelname aan een eerste keer.

De maagd beweert overigens dat ze het grootste deel van de opbrengst zal overmaken aan een goed doel, maar de documentairemaakster gelooft daar vrij weinig van, aangezien de Braziliaanse eerder zei dat er sprake was van een puur zakelijke overeenkomst.

Aan de documentaire doet ook een mannelijke maagd mee. Zijn maagdelijkheid is op dit moment slechts drieduizend dollar waard. Het is onbekend of dit een reguliere of een passief-homoseksuele ontmaagding betreft.