Doutzen Kroes doet niet aan traditioneel huishouden

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James voeren geen traditioneel huishouden. Het model en de dj, die elkaar in 2010 eeuwige trouw beloofden, zijn de ouders van hun vorig jaar geboren zoontje Phyllon.

"Papa is ook heel vaak met Phyllon thuis en doucht met hem en kookt. Hij is echt een geweldige vader, heel verzorgend", vertelt Doutzen voor de camera van Novum Nieuws. "En ik werk natuurlijk en hij werkt ook."

"Maar het leukste is als wij samen ook nog tripjes maken, als we even samen zijn en niet bij ons kindje", vervolgt ze. "Het klinkt misschien heel hard, maar ik vind wel dat Sunnery en ik het allerbelangrijkste zijn, want wij moeten samen oud worden."

"Phyllon gaat straks zijn eigen leven leiden", legt het model uit. "Wij geven hem nu alle goeie dingen mee en alle liefde, zodat hij een onafhankelijk persoon kan worden. Dat hij dan zijn eigen pad kan opgaan."

Doutzen opende maandag in Amsterdam de G-Star Women Store. De opbrengst van de denimcollectie gaat naar Dance4life. Het model is ambassadrice van de organisatie die met jongeren de strijd aangaat tegen hiv en aids.