Turkse broers weer opgepakt wegens mishandeling

In Hilversum is er opnieuw een jong meisje aangerand en mishandeld. Twee Turkse broers van 14 en 18 jaar oud, die in augustus al eens zijn opgepakt wegens mishandeling, zijn ook nu weer medeverantwoordelijk.

Het incident vond vorige week woensdag plaats op het Wegaplein in Hilversum. Ze werd geschopt door de broertjes toen ze weigerde met haar kont te schudden. "Ik heb grote blauwe plekken en een bult op mijn been. Ze stompten me ook in mijn buik. Er waren zeker tien jongens bij, maar die twee sloegen en schopten", vertelt ze in de Gooi en Eemlander. Een week eerder werd het meisje al aangerand door dezelfde jongens. "Een week voor de mishandeling trokken ze me op schoot. Ze hielden me net zo lang vast tot ze bevredigd waren."

Het 15-jarige slachtoffer heeft dinsdagmiddag pas aangifte durven doen. De Hilversumse politie heeft daarop de twee broertjes dinsdagavond opnieuw aangehouden. In augustus werden de broers al eens opgepakt nadat ze een meisje hadden getrapt, maar ze werden een dag later alweer vrijgelaten. Woensdag wordt het tweetal verhoord.