Kanye keek sekstape Kim K. tijdens seks

Kanye laat zich wederom van zijn beste kant zien. Het is weer eens tijd voor een onthulling uit het zo boeiende leven van de rapper.

Bronnen melden namelijk dat Kanye al jarenlang opgewonden raakt van zijn huidige vriendin Kim Kardashian. Kanye zou namelijk naar de sekstape van Kim gekeken hebben terwijl hij seks had met zijn vele scharreltjes.

De sjorrende rapper zou naar de sekstape kijken om zo in de stemming te komen. Volgens de bron kreeg Kanye hem elke keer omhoog wanneer hij naar de tape keek. Wat zijn sekspartners van zijn voorkeur vonden is dan helaas weer niet bekend.

Kanye is al jaren fan van Kim Kardashian. Zo probeerde hij de relatie van Kim en haar toenmalige vriend Reggie Bush in 2009 op de klippen te laten lopen zodat hij Kim kon verleiden.

Kanye steekt zijn adoratie voor Kim niet onder stoelen of banken. Hij rapt in al zijn nieuwe nummers over Kim, haar lichaam en nu dus ook haar sekstape. Uiteraard puur om zijn liefde voor Kim te tonen. Niets is immers romantischer voor een vrouw wanneer je zegt dat je je aftrok op haar foto's....