Tatjana wil binnen een jaar trouwen

Tatjana Simic wil voor haar vijftigste trouwen. De 49-jarige vrijgezelle actrice beseft dat de tijd dringt, maar heeft goede hoop.

"Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn vijftigste minstens één keer getrouwd wilde zijn geweest", vertelt Simic in het AD. "Dat wordt krap, maar daar ga ik nog steeds voor. Voor de rest heb ik buiten mijn familie en vrienden om natuurlijk ook niet zo heel veel."

De blondine, die in februari haar relatie met Peter Mijnen op de klippen zag lopen, heeft de ware nog niet ontmoet. "Maar ik ben ervan overtuigd dat ik die absoluut ga tegenkomen. Dat het met mijn vorige vriend Peter niks is geworden, is jammer. Daarvoor was ik verloofd met Ronny Rosenbaum, die helaas andere vrouwen mee naar huis nam als ik weg was."

Simic, die volgend jaar juni haar vijftigste verjaardag viert, wil niet 'ten koste van alles' trouwen. "Ik zie om me heen ook heel wat huwelijken waarin vreselijk wordt gelogen en vreemdgegaan, dat is natuurlijk ook niks." Toch geeft ze de moed nog niet op. "Wie weet ben ik volgend jaar om deze tijd getrouwd."